3D Cityplanner: een nieuwe manier voor stadsontwikkeling

Nieuwe stedenbouwkundige plannen? De 3D Cityplanner zal u helpen het te ontwerpen.

Geautomatiseerd, datagestuurd en gebruiksvriendelijk, onze 3D-teken- en rekensoftware stelt u in staat om de perfecte stad te plannen. Steeds meer stedenbouwkundige bureaus, projectontwikkelaars en gemeenten gebruiken de software. Bekijk hieronder een filmpje van ťťn van onze klanten!3d cityplanner-laptop.png

Boek een online afspraak Bekijk de agendaUw perfecte stedenbouwkundige plan in slechts 5 stappen

3D Cityplanner biedt de meest betaalbare, gebruiksvriendelijke en datagedreven stedenbouwkundige software op de markt. Met ons volledig geautomatiseerde proces helpen we je in slechts vijf stappen de perfecte plannen te creŽren:1) Teken de ideale stadsinrichting met onze intuÔtieve interface - maak hele woonwijken, wegstructuren en torens met een druk op de knop.

2) Bereken de bebouwingsdichtheid, de geluidscontouren, parkeerbalans, vervoersstromen, bevolkingsdichtheid op basis van alle data die al voorhanden is in het systeem.

3) Krijg direct inzicht in bestaande percelen, bestemmingsplannen, milieuzoneringen en bijvoorbeeld ondergrondse infrastructuur (in 3D).

4) Bereken hoeveel openbare ruimte, parkeergelegenheid en groen er nodig is voor verschillende zones

5) Gebruik de automatisch gegenereerde financiŽle analyse om te zien hoeveel geld het plan gaat kosten en of opleveren voor verschillende scenario's!

generate buildings automatically

Automatisch gebouwen genereren

Met deze nieuwe feature, kun je automatisch gebouwen genereren door je voorkeuren in te voeren, zoals perceelgrootte of woninggrootte. Je ziet meteen de effecten van wat je hebt gekozen. Je ziet direct hoeveel woningen er gebouwd kunnen worden, wat de parkeerbehoefte is of zelfs wat de kosten en opbrengsten zijn.

compare_alternatives.png

Appartementen generator

Deze module maakt het mogelijk om heel snel varianten te maken van appartementgebouwen. In vrijwel elke vorm en configuratie. Teken de basisvorm en selecteer de woningen die je wilt realiseren en het systeem doet de rest. Brandtrappen, liften, bergingen en verhouding huur/koop... alles is in te stellen.

Digital Twin Sharing

Deel je Digital Twin

Eigenlijk zijn de mogelijkheden oneindig. Wanneer je een 3d weergave hebt samengesteld (met kaartlagen, 3d gebouwen, nieuwbouwplannen en bijvoorbeeld verlichting kun je dit delen met anderen. Via de 'share bookmark' optie. Kijk hier naar verschillende live voorbeelden.

compare_alternatives.png

Vergelijk varianten

Als je meerdere varianten hebt, kun je deze met elkaar vergelijken. Ga hiervoor naar de dashboardpagina en selecteer de projecten die je naast elkaar wilt zetten. Je kunt dan ook verschillende analyseoverzichten gebruiken voor de vergelijking.

planning

Projectplanning in 4D

Krijg meer controle en inzicht in uw projecten. CreŽer projecten en zie hoe bijvoorbeeld oude gebouwen verdwijnen of gerenoveerd worden en nieuwe gebouwen en wegen ontstaan ​​met het aanpassen van de planningsschuif.

drawing

Maximale bouwhoogte

In het bestemmingsplan kan je zien wat de maximale toegestane bouwhoogte is van een bepaalde locatie. Door dit als een doorzichtige 3D laag weer te geven zie je duidelijk welke hoogte er toegestaan is. Op elke plek in Nederland!

Wilt u hier meer informatie over?Klik hierProbeer het 2 weken gratis Start Demo