3D Cityplanner

3D Cityplanner - de meest gebruiksvriendelijke en innovatieve tool voor stedenbouw en projectontwikkeling

We bieden een intutieve tool die u door het ontwerpproces zal leiden zonder dat u specifieke vaardigheden nodig heeft. De software maakt het gemakkelijk voor mensen van alle achtergronden om hun steden te plannen met behulp van heel veel relevante datalagen. Steeds meer woningcorporaties, stedenbouwkundigen, gemeenten en projectontwikkelaars gebruiken de software. Bekijk hieronder een filmpje van n van onze klanten!3d cityplanner-laptop.png

Boek een online afspraak Bekijk de agendaBouw alles wat je wilt

Of het nu gaat om een wooncomplex of een kantoorgebouw, onze software zal je helpen bij het plannen van projecten van elke omvang. 3D Cityplanner (volgens onze klanten) is eenvoudig te gebruiken en gratis te proberen!Bekijk je plannen alsof je erbij bent

Met onze interactieve 3D-visualisatietools kunt u uw project in realtime verkennen voordat de bouw begint, zodat u weloverwogen beslissingen kunt nemen over de beste manier om het te implementeren.Kennis is macht

Benieuwd wat de uitkomst van de nieuwe ontwikkeling zal zijn? Wil je de grondwaarde berekenen? Controleren of er voldoende parkeerplaatsen of groen is? Onze datagestuurde tool biedt alle informatie die je nodig hebt om je volgende project te plannen.generate buildings automatically

Automatisch gebouwen genereren

Met deze nieuwe feature, kun je automatisch gebouwen genereren door je voorkeuren in te voeren, zoals perceelgrootte of woninggrootte. Je ziet meteen de effecten van wat je hebt gekozen. Je ziet direct hoeveel woningen er gebouwd kunnen worden, wat de parkeerbehoefte is of zelfs wat de kosten en opbrengsten zijn.

compare_alternatives.png

Appartementen generator

Deze module maakt het mogelijk om heel snel varianten te maken van appartementgebouwen. In vrijwel elke vorm en configuratie. Teken de basisvorm en selecteer de woningen die je wilt realiseren en het systeem doet de rest. Brandtrappen, liften, bergingen en verhouding huur/koop... alles is in te stellen.

Digital Twin Sharing

Deel je Digital Twin

Eigenlijk zijn de mogelijkheden oneindig. Wanneer je een 3d weergave hebt samengesteld (met kaartlagen, 3d gebouwen, nieuwbouwplannen en bijvoorbeeld verlichting kun je dit delen met anderen. Via de 'share bookmark' optie. Kijk hier naar verschillende live voorbeelden.

compare_alternatives.png

Vergelijk varianten

Als je meerdere varianten hebt, kun je deze met elkaar vergelijken. Ga hiervoor naar de dashboardpagina en selecteer de projecten die je naast elkaar wilt zetten. Je kunt dan ook verschillende analyseoverzichten gebruiken voor de vergelijking.

planning

Projectplanning in 4D

Krijg meer controle en inzicht in uw projecten. Creer projecten en zie hoe bijvoorbeeld oude gebouwen verdwijnen of gerenoveerd worden en nieuwe gebouwen en wegen ontstaan ​​met het aanpassen van de planningsschuif.

drawing

Maximale bouwhoogte

In het bestemmingsplan kan je zien wat de maximale toegestane bouwhoogte is van een bepaalde locatie. Door dit als een doorzichtige 3D laag weer te geven zie je duidelijk welke hoogte er toegestaan is. Op elke plek in Nederland!

Wilt u hier meer informatie over?Klik hierProbeer het 2 weken gratis Start Demo